SZERZŐI JOGOK

A LoveLab magazin kiadója a LoveLab Lélekműhely, a lovelab.hu weboldalon található tartalom a LoveLab Lélekműhely tulajdona, vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdona.

A közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, illusztrációs alkotások, videók, podcastek valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatók fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.


A LoveLab Lélekműhely fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A LoveLab magazin pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.