RÓLUNK

ALLISON ANNA

Három éve foglalkozom párkapcsolati és szexológiai tanácsadással. Tagja vagyok a Szexológiai Tudományos Társaságnak, valamint az Angliában működő National UK Therapist Register szakmai szervezetnek.

E-mail: allison.anna@lovelab.hu

Azt vallom, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolat legfontosabb kulcsa a harmónia megőrzése, amelyért minden nap tenni kell. Ebben fontos szerepet játszik az őszinteség, a nyitottság és az egymás iránti tisztelet. A női lélek bonyolult és kifürkészhetetlen. Sokszínűségünkkel adjuk meg azt a változatosságot, mely a férfiak számára örök rejtély marad. A férfiak határozottak, tudatosan, megfontoltan cselekednek. Racionálisan gondolkodnak és általában gyors, hatékony döntéseket hoznak. A két lélek közötti összhangra törekvés, az egymás különbözőségeinek elfogadása, a harmónia megőrzésének építőelemei a párkapcsolatban. Szakértőként írt cikkeimet ezen az oldalon lehet megtalálni.

AZ ALÁBBI SZAKTERÜLETEKEN KÉPEZTEM MAGAM:

Coach képzés – Lemma Coaching

Párkapcsolati tanácsadó képzés Medock

Posztgraduális szexuálterapeuta képzés

Egészségszervező Szent István Egyetem Egészségtudományi Kar

Szülésznői szakképesítés

DR. SCHLEMMER ÉVA

Bölcsészként és szociológusként végeztem, doktori disszertációmat az etikus kommunikáció lehetőségeiről írtam.

E-mail: schlemmer@lovelab.hu

Az utóbbi években a szexuális magatartások sokszínűségét tanulmányoztam, majd 2019-ben szexológusi végezttséget is szereztem. Az őszinteségben, a szabadságban és az önazonos életben, valamint a megújulás lehetőségében hiszek. Különösen fontosak ezek a 35-45 éves korosztály számára, akik egyrészt a társadalmi elvárásoktól, másrészt a szűkülő perspektíváktól szenvednek. Tapasztalatom, hogy biztosan vezetett, de együttérző támogatással a kilátástalannak tűnő helyzetekből is van kiút. Churchillt idézve: „Sose hagyjuk, hogy egy jó krízis pocsékba menjen!”

Skultéty Dóra

SKULTÉTY DÓRA

Szexuális nevelés a szakterületem, hat éve indítottam útjára a „Párkapcsolatok Egészséges Jövőjéért” programot.

E-mail: skultety.dora@lovelab.hu

Szociológusi és tanítói diplomám az ELTE-n szereztem, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Doktori Iskolájában vagyok doktorjelölt, fő kutatási területem a szexuális nevelés és a párkapcsolattal kapcsolatos attitűdök vizsgálata.

Facebook oldalam: Érdekességek a párkapcsolat lélektanából

A weboldalam ide kattintva érhető el.

Sereg Tímea

SEREG TÍMEA

A LoveLab Magazin alapítója vagyok, 2006 óta foglalozom újságíróként az emberi szexualitással. Párkapcsolati mediátorként és szexológus tanácsadóként öt éve foglalkozom párok, férfiak és nők problémáival.

E-mail: sereg.timea@lovelab.hu

A szexualitást sehol nem tanultuk, ahogy azt sem tanította senki, hogyan birkózzunk meg konstruktívan a felmerülő problémákkal. A szexualitás témájáról senki nem beszélt úgy, ahogyan kellett volna, így felnőttkorra sokan valamiféle kárral szembesülnek. Hiszem, hogy a tudás a legjobb befektetés, a LoveLab magazinnal önfejlesztő tudásbázist kínálok, a párkapcsolatok, szexualitás témakörökben. Abban segítek, hogy végre magadhoz ragadd az irányítást, hogy többet megtanulj a saját tested és lelked működéséről, hogy jobban megismerd önmagad. Mindenkinek jár, hogy képes legyen befolyásolni az életében történő eseményeket. Ismerem az ehhez vezető utat. Megmutatom azt a tudást, amitől erősebbnek, döntésképesebbnek érezheted magad.