A LOVELAB MAGAZINRÓL, AMIBEN HISZÜNK

A LoveLab Magazin 2020-ban indult el, az ötlet már egy-két évvel korábban megszületett. Az ihletet sok-sok férfi és nő adta, akik válaszokat keresnek a párkapcsolati és szexuális gondjaikra, de nem tudják kihez és hova fordulhatnának a kérdéseikkel. Képzett, megbízható szakértőink válaszolnak az olvasói kérdésekre, cikkek írásával, podcastekkel és videókkal állnak rendelkezésre a párkapcsolati és szexológiai témákban.

Mindannyian szembenézünk problémákkal, félelmekkel, és minden életszakaszunknak férfiként is, nőként is megvannak a maga szexuális és párkapcsolati problémái. Részünkről az öröm, hogy megmutathassuk, van megoldás.

Akiknek szól a LoveLab:

Huszonéveseknek

A fiatal felnőttek, azaz a huszonévesek a társkereséssel, a tinderezéssel, az egyéjszakázással, a fogamzásgátlással, a nemi betegségekkel és a rendszeres pornónézéssel kapcsolatban találhatják szembe magukat gondokkal.

Családalapítóknak

A középkorúak a családalapítással járó problémákkal igyekeznek megküzdeni, például azzal, hogy hogyan legyenek jó szülők és emellett hogyan legyenek képesek megtartani és éltetni azt a szerelmi kapcsolatot, ami házassághoz, gyerekvállaláshoz vezetett.

Válófélben lévőknek és elváltaknak

Vannak, akiknek nem úgy alakul a házasságuk, a hosszú távú párkapcsolatuk, ahogyan tervezték, és válásra kerül sor. A válással járó gyászmunka, az újrakezdés, az újbóli társkeresés és ismerkedés szintén tartogat megválaszolatlan kérdéseket, amikre a LoveLab célja hitelest választ adni.


Hogyan készülünk a cikkekkel?
  • Kutatunk, informálódunk a nemzetközi és a hazai szexuálszociológiai, szexuálpszichológiai, az orvosi és a szexuálpedagógiai témákban.

  • Rengeteg könyvet, cikket olvasunk a szakirodalomban, és videókat is nézünk a párkapcsolati egészség és szexológia témakörökben.

  • Megírjuk a cikket, amihez ha szükséges, fordítunk, hazai és nemzetközi szakirodalmat használunk.

  • Ellenőrizzük a kész cikket, szerkesztjük, képeket illesztünk azokhoz.

  • Élesítjük, és közzétesszük a közösségi média oldalainkon.
Mi mindent tervezünk még?
  • Podcastekkel készülünk hamarosan.

  • Saját videócsatornánkon interjú-sorozatokkal, szakértői válaszokkal készülünk.

  • Előadások, workshopok szervezését is tervezzük.
Miért csináljuk?

Hisszük, hogy ha a párkapcsolatban gondok vannak, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretnénk, az az életünk minden más területére hatással van. A párkapcsolati egészség és a szexuális egészség fontosak a hétköznapokban, ezért is szeretnénk megmutatni a harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz vezető utat. Ezért ha teheted, támogasd a munkánkat, pár száz forint is segítség a zavartalan működésünkhöz.

Miért támogassam a magazin működését?

Az online hírportálok és magazinok bevétele elsősorban a reklámokból van. A LoveLab a magyar piacon nehéz helyzetben van, mivel a párkapcsolati és szexológiai témákhoz kevés hirdető adja a márkáját. Egyre több életmóddal foglalkozó magazin van a piacon, ami szintén nehezíti a LoveLab működését. A hosszú távú, stabil működést azt tudja biztosítani, ha az olvasóink támogatják a magazint – ki, ki a maga pénztárcája szerint.

Hogyan lehet támogatni a LoveLabet?

Lehetőség van egy adott cikket támogatni, amennyiben az tetszett, a Buymeacoffee rendszeren keresztül. Van mód egyszeri és havi rendszeres támogatásra is, erről és a támogatás jogi szabályairól bővebben itt lehet olvasni. Bankkártyával, átutalással, PayPal-lal is lehet támogatni.

Mire akarjuk használni a pénzt?

A LoveLab magazin olvasói számára minden szakértőnk ingyen elérhető, az ő munkájuk díjazására, online cikkek, interjúk írására és a további fejlesztésekre költjük a kapott összeget, mint: podcast stúdió eszközeire, videós stáb bérlésére, terembérlésre az előadásokhoz, workshopokhoz.


TÁMOGATÁS